Einfamilienhaus T3 - Private Eigentumswohnung - Oásis Park

Faro, Portimão

370.000 €

Einfamilienhaus T3 - Private Eigentumswohnung - Oásis Park
Zurück \ Einfamilienhaus T3 - Private Eigentumswohnung - Oásis Park - Faro, Portimão
Senden Sie eine Unterkunft an einen Freund
 
   
 
   
Mehr wissen »  
 
Benötigte Felder *
Einfamilienhaus T3 - Private Eigentumswohnung - Oásis Park, Faro, Portimão 370.000 € REF: 5681
3
2
1
234 m²
234 m²
138 m²
349 m²
3-Zimmer-Villa mit Keller in der Wohnanlage Oásis Parque entfernt. Grundstück mit einer Fläche von 349 m2. Geschlossene Garage für Auto; Lagerung und Speisekammer. 3 Schlafzimmer mit Einbauschränken. 2 Toiletten. Terrasse im ersten Stock. BBQ Bereich. Haus in sehr gutem Zustand. Wohnanlage mit Außen- und Innenpool. Tennisplatz. Gärten Energieausweis: Buchstabe C. Zone: Portimão - Oásis Parque

Portimão ligt in de monding van de rivier de Arade en staat bekend om zijn uitstekende zandstranden met warm en kalm water, die het tot een zeer verleidelijke vakantiebestemming maken. Portimão heeft een lange visserstraditie, waar u een bezoek kunt brengen aan het uitstekende herstel van een oude fabriek het Museum van Portimão. Het is in het rivierengebied dat u de geroosterde sardientjes kunt proeven, gevolgd door een zeewandeling bij de jachthaven. Op slechts zes kilometer van Portimão ligt het vissersdorpje Alvor, waar het zijn charme behoudt in de straten van de witte huizen en de kleurrijke boten. Op het hoogste punt zijn er nog enkele stukken van de kasteelmuren, maar het hoogtepunt gaat naar de Moederkerk met een rijkelijk bewerkte 16e eeuwse portiek en het panorama dat vanaf het kerkhof over de zee en de Ria te zien is, heeft bij het ochtendgloren een bijzondere charme, wanneer er absolute rust heerst. Maar om een compleet beeld te krijgen van het gebied van Portimão, moet men het vanuit alle perspectieven waarderen. Bijvoorbeeld tijdens een boottocht langs de kust om stranden te zien die aan land ontoegankelijk zijn en de rotsformaties te bewonderen.

De hier beschreven informatie is waar en vormt geen bindend aanbod, onder voorbehoud van bevestiging met ons bedrijf.
Art der Immobilie Einfamilienhaus
Typologie 3 Zimmer
Grund Verkaufen
Zustand gebraucht
Preis (€) 370.000 €
Baujahr N/D
Land Portugal
Bezirk Faro
Standort Portimão
Gemeinde Portimão
Zone Portimão - Oásis Parque
Interessiert an dieser Immobilie? Kontaktieren Sie uns, um weitere Informationen zu erhalten oder einen Besuch zu planen.
 
   
 
 
 
 
Senden
Allgemeine Merkmale
Allgemeines
  •  
Aufteilung
Aufteilung Wohnfläche (m²) Etage Walls Decken Kommentare
 
Umgebung
  •  
Einfachheiten
  •  
Elektronische Haussteuerung
  •  
Erneuerbare Energien
  •