Geschäfte - Geschäfte oder Dienstleistungen - Encosta da Marina

Faro, Portimão

86.573 €

Geschäfte - Geschäfte oder Dienstleistungen - Encosta da Marina
Zurück \ Geschäfte - Geschäfte oder Dienstleistungen - Encosta da Marina - Faro, Portimão
Senden Sie eine Unterkunft an einen Freund
 
   
 
   
Mehr wissen »  
 
Benötigte Felder *
Geschäfte - Geschäfte oder Dienstleistungen - Encosta da Marina, Faro, Portimão 86.573 € REF: 5789
1
96,5 m²
96,5 m²
96,5 m²
Shop für Handel oder Dienstleistungen, mit guter Lage in Encosta da Marina, in der Nähe von Praia da Rocha, in einem vorbeiziehenden Bereich, mit einfachem Zugang und einfachen Parkplätzen. Fläche: 95 m2. Energieausweis: Buchstabe D. Zone: Portimão - Encosta da Marina.

Portimão ligt in de monding van de rivier de Arade en staat bekend om zijn uitstekende zandstranden met warm en kalm water, die het tot een zeer verleidelijke vakantiebestemming maken. Portimão heeft een lange visserstraditie, waar u een bezoek kunt brengen aan het uitstekende herstel van een oude fabriek het Museum van Portimão. Het is in het rivierengebied dat u de geroosterde sardientjes kunt proeven, gevolgd door een zeewandeling bij de jachthaven. Op slechts zes kilometer van Portimão ligt het vissersdorpje Alvor, waar het zijn charme behoudt in de straten van de witte huizen en de kleurrijke boten. Op het hoogste punt zijn er nog enkele stukken van de kasteelmuren, maar het hoogtepunt gaat naar de Moederkerk met een rijkelijk bewerkte 16e eeuwse portiek en het panorama dat vanaf het kerkhof over de zee en de Ria te zien is, heeft bij het ochtendgloren een bijzondere charme als er absolute rust heerst. Maar om een compleet beeld te krijgen van het gebied van Portimão, moet je het vanuit alle perspectieven waarderen. Bijvoorbeeld tijdens een boottocht langs de kust om stranden te zien die aan land ontoegankelijk zijn en de rotsformaties te bewonderen.

De hier beschreven informatie is waar en vormt geen bindend aanbod, onder voorbehoud van bevestiging met ons bedrijf.
Art der Immobilie Geschäft
Typologie 0 Zimmer
Grund Verkaufen
Zustand gebraucht
Preis (€) 86.573 €
Baujahr 2004
Land Portugal
Bezirk Faro
Standort Portimão
Gemeinde Portimão
Zone Portimão - Encosta da Marina
Interessiert an dieser Immobilie? Kontaktieren Sie uns, um weitere Informationen zu erhalten oder einen Besuch zu planen.
 
   
 
 
 
 
Senden
Allgemeine Merkmale
Allgemeines
  •  
Aufteilung
Aufteilung Wohnfläche (m²) Etage Walls Decken Kommentare
 
Umgebung
  •  
Einfachheiten
  •  
Elektronische Haussteuerung
  •  
Erneuerbare Energien
  •