Wohnung T3 duplex - Ausgezeichnete Bereiche und Ausstattungen - Vale Lagar

Faro, Portimão

243.000 €

Wohnung T3 duplex  - Ausgezeichnete Bereiche und Ausstattungen - Vale Lagar
Zurück \ Wohnung T3 duplex - Ausgezeichnete Bereiche und Ausstattungen - Vale Lagar - Faro, Portimão
Senden Sie eine Unterkunft an einen Freund
 
   
 
   
Mehr wissen »  
 
Benötigte Felder *
Wohnung T3 duplex - Ausgezeichnete Bereiche und Ausstattungen - Vale Lagar, Faro, Portimão 243.000 € REF: 5683 - II
3
4
3
273,2 m²
273,2 m²
183,2 m²
Wohnung T3 duplex in einer privaten Wohnanlage mit einem zeitgenössischen Architekturprojekt, Grünflächen, Swimmingpool, Spielplatz und sozialen Bereichen. Hervorragende Flächen und hochwertige Oberflächen. Bestehend aus Eingangshalle, Wohnzimmer mit Balkon, Küche mit Wäscherei und Servicebad im Erdgeschoss; Drei Schlafzimmer mit Bad, Einbauschränken und Balkonen im 1. Stock. Parkplatz ab 32,15 m2 und ein Abstellraum ab 8,50 m2. Vorinstallation von Klimaanlage und Zentralheizung. Gesamtfläche: 273,20 m2. (Fotografien der Musterwohnung.) Energiezertifikat: Buchstabe C. Zone: Portimão - Vale Lagar.

Portimão ligt in de monding van de rivier de Arade en staat bekend om zijn uitstekende zandstranden met warm en kalm water, die het tot een zeer verleidelijke vakantiebestemming maken. Portimão heeft een lange visserstraditie, waar u een bezoek kunt brengen aan het uitstekende herstel van een oude fabriek het Museum van Portimão. Het is in het rivierengebied dat u de geroosterde sardientjes kunt proeven, gevolgd door een zeewandeling bij de jachthaven. Op slechts zes kilometer van Portimão ligt het vissersdorpje Alvor, waar het zijn charme behoudt in de straten van de witte huizen en de kleurrijke boten. Op het hoogste punt zijn er nog enkele stukken van de kasteelmuren, maar het hoogtepunt gaat naar de Moederkerk met een rijkelijk bewerkte 16e eeuwse portiek en het panorama dat vanaf het kerkhof over de zee en de Ria te zien is, heeft bij het ochtendgloren een bijzondere charme als er absolute rust heerst. Maar om een compleet beeld te krijgen van het gebied van Portimão, moet je het van alle kanten waarderen. Bijvoorbeeld tijdens een boottocht langs de kust om stranden te zien die aan land ontoegankelijk zijn en de rotsformaties te bewonderen.

De hierin beschreven informatie is waar en vormt geen bindend aanbod, onder voorbehoud van bevestiging met ons bedrijf.
Art der Immobilie Wohnung
Typologie 3 Zimmer
Grund Verkaufen
Zustand gebraucht
Preis (€) 243.000 €
Baujahr 2012
Land Portugal
Bezirk Faro
Standort Portimão
Gemeinde Portimão
Zone Portimão - Vale Lagar
Interessiert an dieser Immobilie? Kontaktieren Sie uns, um weitere Informationen zu erhalten oder einen Besuch zu planen.
 
   
 
 
 
 
Senden
Allgemeine Merkmale
Allgemeines
  •  
Aufteilung
Aufteilung Wohnfläche (m²) Etage Walls Decken Kommentare
 
Umgebung
  •  
Einfachheiten
  •  
Elektronische Haussteuerung
  •  
Erneuerbare Energien
  •